Вперше після коми важкохвора Катерина Тишкевич розповіла, чому опинилася в надважкому стані

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна українська акторка Катерина Тишкевич тільки нещодавно вийшла з коми та перебувала у надважкому стані після сепсису. ЇЇ мама розповідала,  чому зірка потрапила в реанімацію , проте що на цей рахунок каже сама артистка – розповідаємо нижче!

На своїй сторінці в Instagram 29-річна акторка розповіла, як розпочалася її страшна недуга. Відомо, що Катерину тривалий час турбували головні болі, а в якийсь момент ситуація погіршилася настільки, що жодні ліки їй не допомагали.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зірка зізналася, що лікарі досі не можуть визначити "органічної причини", чому вона почала важко хворіти. Проте з функціональною поламкою мозку їй доводилося боротися за допомогою великої кількості сильних препаратів.

Я хочу зауважити, що це не головні болі, які турбують мене час від часу. Ні, це стійкі, хронічні головні болі 24/7. Це відчуття сильної напруги. І ти ніби не живеш повноцінне життя, його якість суттєво знижується. Навіть коли якісь щасливі моменти проживаєш, я це називаю отруєним щастям,

– поділилася Катерина Тишкевич.

Верше після коми важкохвора Катерина Тишкевич розповіла, чому опинилася в надважкому стані - фото №1
Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

Зрештою, акторка проходила і психічні обстеження, а після госпіталізації в Одеську лікарню їй запропонували ввести внутрішньовенно антидепресант, який зможе повпливати на хронічний біль. Саме тоді, після того, як Катерині поставили катетер, її стан почав стрімко погіршуватися, а деякі органи почали відмовляти через сепсис.

Я не маю психічного розладу або його ще не віднайшли. У мене саме психосоматичні головні болі, які ніяк не пов’язані з будь-яким розладом. Тож я лягла в лікарню і мені стали крапати цей антидепресант, що впливає на хронічний біль. І мені поставили катетер, цей фатальний катетер. На третій день у мене стрибало серце і боліла кисть. Була температура. Мене забрала мама, ми подумали, що ковід чи грип.
Далі я насправді мало що пам'ятаю, тому що мій стан погіршувався, я вже марила. Я так розумію, що в мене почала відмовляти печінка, разом із нею всі інші органи, бо почався сепсис. Тобто через катетер зі шкіри потрапила інфекція, як потім нам сказали, стафілокок, здається, і я почала "від'їжджати",

– розповіла акторка.

Верше після коми важкохвора Катерина Тишкевич розповіла, чому опинилася в надважкому стані - фото №2
Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, що Катерина Тишкевич  вийшла на зв'язок після реанімації.  Стан зірки на той момент ще залишався важким.