"Дуже професійний хід проти мене": Єфросиніна відповіла на критику Волошина після інтерв'ю з Трінчер (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна, яка місяць тому взяла інтерв'ю у Анни Трінчер та потрапила у скандал із своїми запитаннями про дорогі подарунки від тодішнього чоловіка співачки Олександра Волошина, відповіла на критику екскоханого Трінчер.

Відповідну світлину із поясненням Єфросиніна розповсюдила у себе в Instagram Stories. 44-річна блогерка і журналістка твердо переконана, що Олександр мав на меті просто відвести увагу від головної думки в її запитанні під час бесіди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тоді Маша запитала Анну про те, чи доречно, на її думку, демонструвати у своїх соцмережах люксове життя на тлі того що в країні відбувається страшна війна. Детальне пояснення своєї репліки Єфросиніна охарактеризувала так:

Дуже професійний хід проти мене колишнього моєї героїні, щоб відвести увагу від головного слова в моєму питанні – "напоказ". Його він, до речі, у своїх тіктоках вирізав. Поставила я ті свої питання – то я "дорікаю своїй героїні". Не поставила б я ті питання – то я непрофесійна журналістка, яка зробила компліментарне інтерв'ю. Мій меседж залишається незмінним: чуєте дзвін – дивіться першоджерело і формуйте свою позицію.

– зауважила Маша Єфросиніна.

"Дуже професійний хід проти мене": Єфросиніна відповіла на критику Волошина після інтерв'ю з Трінчер (ФОТО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Маша Єфросиніна вперше за цей рік зустрілася з чоловіком-військовим. Телеведуча розсекретила, як він виїхав за кордон.