Міка Ньютон разом з чоловіком-американцем сходила на виставу "Наталка Полтавка" та потрапила під повітряну тривогу (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська артистка Міка Ньютон, яка вперше за 8 років повернулася на рідну землю, похвалилася своїм походом з чоловіком-американцем Крісом Сааведрою до Львівського театру. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, Міка та Кріс потрапили до Львівської національної опери на виставу "Наталка Полтавка". Цікаво, що головну героїню грала вчителька Міки з оперного співу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відповідними кадрами Ньютон поділилася у себе в Instagram Stories. Окрім того, вона згадала, як у цьому залі, майже 30 років тому починала свою кар'єру в рамках пісенного конкурсу "Надія".

Не можу повірити, що ця сцена – одна з перших, на якій я виступала. Це був пісенний конкурс "Надія" 1995 року,

– поділилася селебритіс.

Міка Ньютон разом з чоловіком-американцем сходила на виставу "Наталка Полтавка" та потрапила під повітряну тривогу (ФОТО) - фото №1
Міка Ньютон разом з чоловіком-американцем сходила на виставу "Наталка Полтавка" та потрапила під повітряну тривогу (ФОТО) - фото №2

Однак, день, який Міка провела з Крісом не був цілком і повністю позитивним, адже просто посеред вистави розпочалася повітряна тривога. Артистка відправилася разом з коханим в укриття.

Ось така реальність українців вже два роки. Вони не можуть нормально жити, планувати. Ніколи не знаєш, коли твоє буденне життя зупиниться і скільки часу це займе. В Україні немає безпечного місця! Вся країна в небезпеці. Ми маємо докладати більших зусиль, щоб припинити це божевілля,

- наголосила схвильована Ньютон.

Міка Ньютон разом з чоловіком-американцем сходила на виставу "Наталка Полтавка" та потрапила під повітряну тривогу (ФОТО) - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Міка Ньютон зізналася, чи не боявся її чоловік-американець їхати в Україну під час обстрілів. За словами Міки, чоловік дуже любить Україну, тому з радістю підтримав її бажання відсвяткувати тут Новий рік.