"Сумую за своїм весіллям, хочу зробити ще одне": співачка Міка Ньютон потішила фанів весільними світлинами

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська співачка, учасниця Євробачення 2011 Міка Ньютон тепло привітала свого коханого, очільника популярної  модельної агенції Saint Agency Кріса Сааведра з черговою річницею їхнього шлюбу. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, на своїй офіційній сторінці в Instagram , 37-річна Міка розповсюдила кілька світлин з їхнього весілля. Зауважимо, що пара побралася ще п'ять років тому.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Церемонія проходила у місті Ріверсайд, штат Каліфорнія. Зокрема все відбувалося у престижному спа-готелі The Mission Inn Hotel & Spa. Свій пост Ньютон підписала наступним чином:

П'ять років тому я вийшла заміж за чоловіка своєї мрії! Це був ідеальний день. Я могла б багато написати, але головне одне: я дуже щаслива. P.S. Сумую за своїм весіллям, хочу зробити ще одне!

Варто відмітити, що вже понад 12 років співачка проживає у США. Свого обранця вона знайшла випадково у супермаркеті. Колись Ньютон розповідала в одному зі своїх інтерв'ю, що Кріс, в буквальному сенсі благав її сходити з ним на побачення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Міка Ньютон здивувала шанувальників новиною, про те що повертається в Україну.   Зірка зізналася, що її подорож запланована на кінець грудня.