Міка Ньютон зізналася, чи не боявся її чоловік-американець їхати в Україну під час обстрілів

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська співачка Міка Ньютон понад 8 років не була в Україні. Але на диво, попри повномасштабну війну та часті обстріли з боку російської армії, артистка наважилася повернутися в рідну країну , аби відсвяткувати новорічні свята. Як до цього поставився чоловік знаменитості – розповідаємо на HOCHU.ua!

Напередодні Нового року Міка Ньютон поділилася знімком з аеропорту та повідомила, що нарешті вирушає в Україну. Цікаво, що свою подорож вона спланувала не самостійно, адже компанію зірці склав її чоловік-американець. Тому не дивно, що багато хто з фоловерів артистки поцікавився, чи не боявся Кріс Сааведра приїжджати у країну, яка постійно зазнає обстрілів з боку росії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Але, за словами Міки, чоловік дуже любить Україну, тому з радістю підтримав її бажання відсвяткувати тут Новий рік. Безумовно, артистка не приховує, що за цей час вони пережили великий спектр емоцій, адже стали свідками масованої ракетної атаки на Київ. Проте пара не шкодує, що вирішила приїхати на батьківщину співачки.

Не страшно… Звичайно, дуже багато емоцій і переживань… Але ми дуже щасливі бути тут. Кріс дуже любить Україну,

– зізналася Міка Ньютон.

Міка Ньютон зізналася, чи не боявся її чоловік-американець їхати в Україну під час обстрілів - фото №1
Фото: instagram.com/mikanewton
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Міка Ньютон поділилася з фолловерами  архівними світлинами з весілля . Зірка зізналася, що сумує за тим днем, тому хотіла б повторити святкування разом із Крісом Сааведра.