Акторка Катерина Тишкевич зізналася, чи буде подавати до суду на лікарню, після якої в неї трапився сепсис (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська акторка Катерина Тишкевич, яка після коми вперше розповіла  чому опинилася в надважкому стані, відверто зізналася, чи буде судитися з лікарнею, після перебування в якій вона підхопила сепсис. Подробиці - в нашому матеріалі.

Селебритіс говорить, що не буде намагатися перешкоджати діяльності медзакладу, в якому вона перебувала у тяжкому стані. Катерина не хоче звинувачувати якусь конкретну людину.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

29-річна Тишкевич говорить, що причина полягає у недосконалості всієї медичної системи країни. Водночас, акторка зізналася, що з лікарями, які винні у тому, що в неї виник сепсис вже серйозно поговорили.

Ні, я не збираюся цього робити. По-перше, я не хочу когось конкретного звинувачувати, бо не думаю, що це вина тільки цієї медсестри, яка ставила мені цей катетер і погано обробила шкіру. Це проблема загалом стану наших міських лікарень. Це про зарплатні цих медсестер, які не вмотивовані робити це якісно. Це про нестачу фінансування і, можливо, нестачу тих антисептичних засобів. Я впевнена, що там була проведена робота з персоналом з цього приводу. Надалі я можу бути спокійна, що це не повториться,

зізналася  акторка в інтерв'ю Аліні Доротюк.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як мама тяжкохворої Тишкевич розсекретила, чому акторка у важкому стані потрапила в реанімацію.  Виходячи зі слів близької родички зірки, точну причину розвитку сепсису у зірки не встановили.