Катерина Осадча похвалилася архівними дитячими кадрами та здивувала своїм виглядом 30 років тому (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська телеведуча Катерина Осадча, яка шокувала українців новиною про злам її акаунту в Telegram, приємно вразила своїх шанувальників архівними кадрами з дитинства. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, на своїй офіційній сторінці в Instagram-Stories дружина Юрія Горбунова розповсюдила новорічну світлину, яка була зроблена більш ніж 30 років тому. Із кадру бачимо, що усміхнена Катя позує поруч із невід'ємним новорічним персонажем, а на фоні неї красується ялинка. Цікаво, що Катерина зізналася, що на цьому фото вона самотужки підрізала собі волосся.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Катерина Осадча похвалилася архівними дитячими кадрами та здивувала своїм виглядом 30 років тому (ФОТО) - фото №1

Окрім того, фоловери запитали у Осадчої про те, який її дитячий спогад є найулюбленішим. 40-річна Катя зізналася, що приємних моментів було багато. Зокрема, вона пригадала зимову ковзанку на озері та літні канікули.

Напевно, нема одного. А взагалі, це літо і поїздки на базу відпочинку на Десні, стиглі шовковиці з дерева, крик ластівок перед дощем, ковзанка на озері. Можу довго перераховувати,

- написала Осадча.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Катерина Осадча показала свою зовнішність без макіяжу. Багато хто може позаздрити 40-річній телеведучій.