Старший брат жорстоко знущався з Doja Cat: співачці вибили зуби та залишили сліди порізів на тілі

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна 28-річна співачка Doja Cat, кліпи якій знімає українка Таня Муіньо , стала жертвою домашнього насилля. Старший брат артистки жорстоко з неї знущався, в ході чого покалічив та почав принижувати морально. Що саме сталося та як на це відреагували рідні зірки – усі деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Інформація про це просочилася в пресу після того, як до суду звернулася мама Доджі Кет. 12 січня жінка подала документи до Вищого суду Лос-Анджелеса з проханням заборонити Раману Далітандо Дламіні наближатися до його молодшої сестри. За словами мами, її старший син вибив сестрі декілька зубів та завдав їй низку порізів і синців.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що саме сталося між Doja Cat та її старшим братом – невідомо. Проте їх мама запевняє, що донька почуває небезпеку від родича, адже він вже нападав на неї та травмував.

Раман словесно нападав на неї в дуже принизливій і образливій манері, змушуючи її почуватися в небезпеці,

– йдеться у зверненні до суду.

Однак, як повідомляє  TMZ , суд надав матері артистки захист від Рамана в очікуванні слухання щодо постійного заборонного припису. Але не надав такого ж захисту для Doja Cat, натомість сказавши, що їй потрібно буде подати власний запит.

Старший брат жорстоко знущався з Doja Cat: співачці вибили зуби та залишили сліди порізів на тілі - фото №1
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Doja Cat обурила фанатів новою композицією Balut. Філіппінці розлютилися через те, що артистка намагалася дезінформувати прихильників.

Фото: Getty Images