Грузинська співачка Іру Хечанові хоче, щоб Україну на Євробаченні представляв YAKTAK

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомого українського співака YAKTAK, який увійшов до 11-ки артистів, які можуть представити Україну на цьогорічному Євробаченні який став фіналістом Нацвідбору на Євробачення-2024, підтримала знаменита артистка з Грузії,  яка вже визначилася зі своїм представником цього року.

Відтак, Іру Хечанові - грузинська співачка, яка теж свого часу брала участь у Євробаченні. Іру співала від Грузії у 2023 році, однак їй не вдалося пройти навіть у фінал.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, минулого року Хечанові виграла п'ятий сезон The Voice Georgia, який і дав їй можливість представляти свою країну на вище вказаному пісенному конкурсі у Ліверпулі. Також у складі дівочої групи "Candy" вона перемогла на дитячому Євробаченні-2011 з піснею "Candy Music".

Зокрема, у себе в соцмережах артистка співачка поділилася роликом з конкурсною композицією YAKTAK "LaLaLa", з якою він виступить 3 лютого у фіналі українського нацвідбору. У разі перемоги, артист зможе у травні в Швеції представити нашу країну  на Євробаченні 2024.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що букмекери визначили ймовірного переможця нацвідбору на Євробачення-2024. Один учасник має шалений відрив.