Їх шанси величезні! Букмекери визначили ймовірного переможця нацвідбору на Євробачення-2024

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Вже менше ніж через місяць стане відомо, хто представить Україну на Євробаченні-2024. Ну а поки одні букмекери прогнозують , які шанси в наших представників на міжнародній арені, інші – оцінюють, хто з артистів переможе у нацвідборі. Усі деталі розкриваємо на HOCHU.ua!

Наразі усі 11 фіналістів вже представили свої композиції , аби слухачі змогли завчасно оцінити, кому віддавати свій голос у національному відборі. Варто зазначити, що трек дуету Alyona Alyona і Jerry Heil привернув найбільшу увагу у соцмережах, очоливши перелік трендів на YouTube. Слідом за ним, до слова, тримається конкурсна пісня YAKTAK, тому у молодого артиста не менші шанси на перемогу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Їх шанси величезні! Букмекери визначили ймовірного переможця нацвідбору на Євробачення-2024 - фото №1

Опираючись на суспільну реакцію букмекери припускають, що саме Alyona Alyona і Jerry Heil можуть перемогти у нацвідборі. Їх шанси оцінюють у 54 відсотки. До речі, що популярний український продюсер та медіаексперт Денис Путінцев теж припустив, що ці артистки підкорять більшість слухачів .

Друге місце букмекери віддають виконавцю MELOVIN. І хоча тренди YouTube показують дещо інші результати, його пісня може зібрати 17 відсотків під час голосування. Ну а трійку лідерів закриває співачка ANKA, яка набрала найбільше голосів у полуфіналі Нацвідбору.

Їх шанси величезні! Букмекери визначили ймовірного переможця нацвідбору на Євробачення-2024 - фото №2
Фото: eurovisionworld.com
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що через повномасштабне вторгнення в Україну росію було виключено зі списку країн-учасниць у Євробаченні. Тому у відповідь на це пропагандисти вирішили створити  російський аналог конкурсу , запросивши доєднатися до нього членів групи БРІКС (Бразилія, росія, Індія, Китай і ПАР).