Відомо, хто поїде на Євробачення 2024 від Грузії: представниця цієї країни засудила агресію рф проти України

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Сезон Євробачення 2024 вже йде повним ходом. Стали відомі конкурсні композиції усіх 11 учасників українського національного відбору, який відбудеться 3 лютого. Інші країни вже потихеньку визначаються зі своїми представниками та подають заявки на конкурс. Однією з таких країн стала Грузія, яку представить на Євробаченні 2024 виконавиця Нуца Буладзе, яка підтримала Україну та засудила російську військову агресію. свого часу підтримувала війну

Про те, що саме Буладзе співатиме від Грузії у травні цього року на сцені Євробаченні стало відомо з повідомлення організаторів конкурсу в  Instagram.  Однак, конкурсна композиція 26-річної Нуци поки що невідома.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, артистка свого часу (у 2015 році)  перемогла у грузинській версії вокального шоу "Х-фактор". Минулого року Буладзе брала участь в American Idol. Там їй вдалося увійти до 12 -ки найкращих.

Мрії здійснюються! Це величезна відповідальність, і я зроблю все можливе, щоб з гордістю представляти свою улюблену країну на Євробаченні в травні,

- заявила виконавиця.

До речі, раніше Нуца виступала у рф, проте в червні минулого року вона розповсюдила допис у себе на  Facebook , в якому заявила, що відмовляється від російських проєктів. Дівчина написала, що росія - окупант.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що букмекери оновили прогнози на Євробачення 2024. Україна змінила свою позицію.