У Дніпрі побили відомого українського актора: що про це відомо (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Однією з найбільших прикростей у житті артистів є те, що час від часу вони потрапляють у скандали та бійки. Як-от російський співак Даня Мілохін, якого побили в центрі Тбілісі.  17 січня популярний український актор Микола Лемешко теж став жертвою бійки  у Дніпрі.

Про це стало відомо з повідомлення  Чернігівського драмтеатру. Як виявилося, театральна трупа приїхала з гастролями до Дніпра, щоб виступити на сцені тамтешнього театру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Суть конфлікту полягала в тому, що перед початком вистави потрібно було вивантажити реквізит та занести його до приміщення. Як виявилося, до внутрішнього двору драмтеатру не зміг під'їхати автобус. Відтак, костюми довелося залишити біля центрального входу. Зрештою, потім під'їхав очільник Дніпровського драмтеатру. Чоловік почав в агресивній манері вимагати перегнати транспортний засіб.

Відомий чернігівський актор був побитий у Дніпрі (ФОТО) - фото №1

З машини вийшли дві людини – директор театру та невідомий чоловік. У грубій формі вимагали відігнати автобус і зупинити процес вивантаження. Коли їхні вимоги не були виконані, директор, знову ж таки у грубій формі, попросив Миколу Лемешка покликати водія. Микола повідомив, що ми фізично не можемо відігнати автобус, бо проїзд заблокований іншими автівками,

– йдеться у повідомленні.

Відомий чернігівський актор був побитий у Дніпрі (ФОТО) - фото №2

Після сказаного Лемешко отримав удар в обличчя. Потім приїхала поліція. Наразі вже розпочато  На місце була  розслідування за фактом побиття знаменитості.

Відомий чернігівський актор був побитий у Дніпрі (ФОТО) - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ян Зірінг з "Беверлі-Гіллз,90210"потрапив у бійку. Актору перегородили дорогу та жорстко побили.