Перегородили дорогу та жорстоко побили: Ян Зірінг з "Беверлі-Гіллз,90210" потрапив у бійку (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярний американський актор Ян Зірінг потрапив у жорстоку бійку прямо посеред дороги недалеко від Голлівуду. Подробиці - в нашому матеріалі.

Цю новину повідомило авторитетне видання TMZ . Як виявилося, на зірку серіалу "Беверлі-Гіллз,90210" здійснила напад група байкерів. Вони перегородили Яну вулицю та накинулися на нього з кулаками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, Зірінг їхав на своєму авто бульваром Голлівудський у Лос-Анджелесі. В певний момент байкери перегородили йому дорогу і Яну довелося вийти з автівки. Між чоловіками виникла перепалка.

Перегородили дорогу та жорстоко побили: Ян Зірінг з "Беверлі-Гіллз,90210" потрапив у бійку (ФОТО) - фото №1

Під час бійки Ян хотів утекти, проте це йому так і не вдалося. Кривдники Зірінга полишили місце подій, актор же швидко покинув місце подій та поїхав на своєму авто. Наразі поліція вже розпочала кримінальне розслідування. Поки що правоохороням не вдалося нікого затримати.

Перегородили дорогу та жорстоко побили: Ян Зірінг з "Беверлі-Гіллз,90210" потрапив у бійку (ФОТО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Полякова побилася з російським оператором.  Конфлікт артистки стався ще 2015 року, проте вона змогла пригадати його деталі.  Її настільки обурила позиція одного з операторів, який говорив кремлівськими наративами, що артистка не стрималася.