"Там просто шматок м’яса": Аліна Гросу розповіла, як почувається після травми (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська виконавиця Аліна Гросу, яка чесно зізналася, чи спілкується з колишнім чоловіком- росіянином, повідомила шанувальникам про свій стан здоров'я після отриманої травми. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, раніше Гросу травмувалася під час зйомок  кліпу. Сталося це, коли Гросу сиділа на коні. Тоді вона зірвала ніготь, і їй довелося звертатися до хірурга.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У себе в Instagram Stories 28-річна Гросу влаштувала рубрику "запитання-відповідь". Очікувано, користувачі запитали у селебритіс запитали про те, як вона почувається після отриманої рани та відвідування хірурга. Ролик з відповіддю зірки розповсюдив ютуб-канал Факти ICTV. Новини .

Там просто шматок м’яса, чесно вам скажу. Не хочу показувати фото. Постійно ходжу із забинтованим пальцем. Постійно кладу мазь, а перед перекис, пече дуже. І постійні перев’язки, які, якщо трохи більше поносиш, прилипають… Воно ще більше пече,

– зізналася Аліна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Аліна Гросу здивувала пікантною фотосесією. Артистка заявила, що може бути різною.