"Мрії повинні збуватися": батьки відомого загиблого поета передали його збірку "Вірші з бійниці" Залужному

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

7 січня 2024 року Україна втратила молодого поета Максима Кривцова (позивний – "Далі"), вірші якого зачаровували величезну аудиторію. Проте спогади про таких людей житимуть вічно, адже вони не тільки героїчно стали на захист рідної країни, а й залишили за собою творчі напрацювання. Одне з таких отримав і головнокомандувач ЗСУ.

На своїй сторінці у Twitter журналістка Марія Кравченко повідомила, що один з екземплярів збірки "Вірші з бійниці" передали Валерію Залужному. За словами дівчини, Максим мріяв про те, аби його твори потрапили до головнокомандувача Збройних сил України. На жаль, це сталося вже після гибелі поета на фронті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У соцмережах Марія поділилася фото, на якому Валерій Залужний позує з отриманою збіркою в руках. А пізніше стало відомо, що батьки загиблого воїна підписали книгу перед тим, як відправити її головнокомандувачу ЗСУ.

Максим дуже хотів, щоб його збірка потрапила до Залужного. Так от: мрії повинні збуватися,

– повідомила Марія Кравченко.

"Мрії повинні збуватися": батьки відомого загиблого поета передали його збірку "Вірші з бійниці" Залужному - фото №1
Фото: twitter
"Мрії повинні збуватися": батьки відомого загиблого поета передали його збірку "Вірші з бійниці" Залужному - фото №2
Фото: twitter
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що після новини про смерть Максима Кривцова, у мережі швидко зʼявилися чутки щодо обставин загибелі військового . Проте виявилося, що це була лише "шахрайська" маніпуляція.