Валерій Меладзе засмутив шанувальників трагічною новиною про смерть найріднішої людини

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий російський співак та музичний продюсер Валерій Меладзе, який розповів  про причини розриву його брата з Вірою Брежнєвою, повідомив про смерть свого батька Шота Меладзе. Подробиця - в нашому матеріалі.

Отож, видання  ТСН , посилаючись на росЗМІ повідомило, що батько Валерія та Костянтина Меладзе не витримав боротьби з тяжкими наслідками коронавірусу, на який хворів. Останні миті свого життя Шота Меладзе провів у реанімації в тяжкому стані, де його, на жаль, не змогли врятувати лікарі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Валерій Меладзе засмутив шанувальників трагічною новиною про смерть найріднішої людини - фото №1

Деякі ЗМІ повідомляли, що Валерію довелося повернутися з гастрольного туру, аби останні два дні побути поруч зі своїм татом. Після кончини Меладзе старшого, артист заявив, що переносить усі концерти, що мали б відбутися найближчим часом.

Валерій Меладзе засмутив шанувальників трагічною новиною про смерть найріднішої людини - фото №2

Директор знаменитості  підтвердив заяву Валерія. Він повідомив, що причиною такого рішення стала "втрата близької людини".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Анастасія Приходько зізналася, що терпіла жорсткі приниження від мовчуна Меладзе. Приходько зізналася, що негативних моментів за час співпраці з Меладзе було більш ніж достатньо.