Дешевше, ніж в Україні! Дружина Андрія Бєднякова розсекретила, скільки заплатила за пологи у США

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

У липні 2023 року дружина Андрія Бєднякова нарешті повернулася в Україну разом із дітьми. Анастасія Коротка зізнавалася, що давно чекала на возз'єднання з чоловіком, адже, окрім того, що тривалий час телеведучий не бачився з родиною, до того моменту він навіть жодного разу не бачив свого сина. А все тому, що його кохана вирішила народжувати саме в Америці.

В інтервʼю Раміні Есхакзай Анастасія Коротка розсекретила, скільки їм довелося заплатити за пологи в США. Відомо, що для акторки це був другий досвід пологів за кордоном, адже старшу донечку вона теж народжувала в Америці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак вартість лікарських послуг значно відрізнялася ці обидва рази. За словами дружини Бєднякова, першу дитину вона народжувала не маючи страхування, тому парі довелося віддати солідну суму грошей. А от перед другими пологами знаменитість підготувалася ретельніше, адже завчасно оформила страхування. Тому народження сина у США для неї виявилося набагато дешевшим.

Там кожен день ти оплачуєш окремо. Я народила дешево. Моя подруга, вона народжувала в Києві у звичайній лікарні, вона заплатила більше, аніж я в Америці. Я взагалі заплатила 500 доларів за свої пологи, бо в мене було все окей, але це було зі страхуванням. Я за перші пологи заплатила багато, десь в районі 10 тисяч, бо тоді в мене не було страхування. Страхування на місяць коштує 350 доларів,

– розповіла Анастасія Коротка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо раніше ми писали про те як Андрій Бєдняков  зустрівся з 8 місячним сином.  Тоді його родина вперше з початку повномасштабної війни приїхала на батьківщину.