Після раптової втечі з росії, у Анни Asti знагла виявили рідкісну хворобу

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

За напрочуд дивовижним збігом обставин, співачці Анні Асті терміново знадобилася допомога лікарів саме після гучного скандалу за її участі . Не так давно запроданка засвітилася на "голій" вечірці Івлєєвої, тому за прикладом інших зірок, її карʼєру усіляко намагаються знищити на росії. Хто зна, можливо це й підкосило стан здоровʼя опальної співачки?

Днями росЗМІ почали поширювати інформацію, що Анна Дзюба (більш відома під псевдонімом Asti) раптово втекла з рф . Як відомо, наразі репутація української зрадниці на росії добряче похитнулася, її концерти масово скасовуються, а заповітне російське громадянство намагаються анулювати. Тому команда артистки усіляко намагається спростувати чутки, ніби Дзюба просто вирішила втекти від проблем.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Натомість вже через декілька днів пропагандисти почали стверджувати, ніби Анна Асті виїхала за кордон заради реабілітації. Як повідомляють деякі джерела, саме зараз у неї виявили рідкісний синдром — хворобу Келлера другого ступеня. У Дзюби ніби почалися судоми і їй знадобилося хірургічне втручання, а після операції зірка вирішила пройти реабілітацію за межами рф.

Чому артистка вирішила пересидіти цей час саме за кордоном, звісно ніхто не повідомляє. Проте більшість все ж таки впевнена, що основна причина її "тимчасової міграції" – скандали, повʼязані з нею, що не вщухають вже котрий тиждень.

Після раптової втечі з росії, у Анни Asti знагла виявили рідкісну хворобу - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Алан Бадоєв шокував сумою, яку йому заборгувала Анна Asti . За словами українського режисера, через зрадницю він "влетів" на чималу суму грошей.