"Тут уже не будеш без штанів на якомусь заході стрибати": путін несподівано згадав про голу вечірку російських зірок

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Останнім часом у світі ворожого для України російського шоу-бізнесу відбуваються абсолютно незрозумілі та огидні речі. Приміром, наприкінці минулого року відома російська блогерка Настя Івлєєва влаштувала голу вечірку, на якій були присутні зірки першого ешелону росії, привілейовані путіністи та загалом ті артисти, які підтримують нинішній політичний режим у своїй країні. Саму ж Івлєєву вже хочуть оштрафувати за цю вечірку.  Вочевидь, така покірність до диктатури путіна не допомагала багатьом артистам, адже головний диктатор сам днями доволі різко висловився про цей скандальний голий захід.

Про це повідомляють росЗМІ . Отож, кривавий президент зустрівся з очільниками муніципалітетів, перед якими вчергове штовхнув пропагандистську промову про життєві цінності російських бійців-окупантів. На фоні цього він прирівняв їх до артистів, які брали участь у голій вечірці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

путін сказав, що у військових, які повернулися з так званої СВО нібито змінилися пріоритети в житті. На тлі цього він навів у  приклад в негативному ключі фігурантів скандальної голої вечірки, мовляв "російські вояки"  зовсім не такі люди, як скандальні артисти, яким би лише повеселитися.

Треба звертати увагу на хлопців, які повертаються із зони СВО. Люди, які наважуються піти туди, проходять це горнило, дуже багато життєвих пріоритетів вибудовуються по-іншому. Тут уже не будеш без штанів на якомусь заході стрибати,

- резюмував президент рф.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Діма Білан раптово прибув на окупований Донбас з "гуманітарною місією". Зауважимо, що артист раніше був помічений у скандалі з голою вечіркою.