А що сталося? Зрадниця України Анна Asti з чоловіком втекла з рф

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Анна Асті, яку намагаються позбавити громадянства рф , неочікувано сама звідти поїхала. Ще й чоловіка з собою прихопила. Що стало причиною такого рішення - розповідаємо у цій статті на HOCHU.ua.

Анна Асті зрадила рідну країну, виїхавши до рф та взявши російський паспорт. Та чогось і на новій кривавій родінє їй не живеться солодко. Так, Telegram-канал “Mash” повідомив , що зірка та її чоловік покинули росію відразу після скандальної “голої” вечірки та скасування концертів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Повідомляється, що співачка перечекає зиму за кордоном, а вже у березні повернеться до приватних виступів. Щоправда, заробляти як раніше в Анни не вийде - цінник на її корпоративи дуже знизився. Так, до “голої” вечірки її гонорар складав 10 мільйонів рублів, після - 7. Райдер теж “схуд” - всього 600 тисяч рублів: з них 500 тисяч - на світло та звук, ще 100 тисяч - на харчування для всієї команди артистки.

Наразі всі її заплановані концерти скасовані або ж перенесені на інші дати. А концерт у Сочі, запланований на січень 2024 року, взагалі перенесли на рік вперед. Під питанням і запланований березневий тур співачки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що Асті втратила 13 мільйонів через участь у “голій” вечірці Насті Івлєєвої , оскільки скасували її новорічний корпоратив та зірвали тур. Втім, якщо докажуть, що Анна Асті була запрошена на захід як виконавиця, а не гостя, з неї можуть зняти всі звинувачення. Відповідний запит до депутатів Держдуми зробили громадські працівники.

Фото: meta.ua