Тіні Кароль - 39: артистка відсвяткувала день народження презентацією нового чуттєвого кліпу (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська співачка Тіна Кароль, яка показала як підкорювала Карпати, сьгогодні святкує 39-й день народження. Легендарна поп-діва вирішила привітати своїх прихильників виходом своєї чергової пісні. Подробиці - в нашому матеріалі.

Новий трек Кароль називається "Троянди". Виконавиця вже встигла відзняти кліп на композицію. Зауважимо, що відеоробота вийшла не менш емоційною від пісні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Музику до пісні написала сама Тіна, а от автором  тексту  виступив Андрій Безкровний. Кароль говорить, що композиція "Троянди" віддзеркалює соціальну драму сьогодення та передає глибокі почуття.

Піснею "Троянди" я хотіла заповнити порожнечу в серцях  мільйонів людей для того, щоб мовчання нарешті знайшло саундтрек і голос. Важливими стали лише ті, з ким можна помовчати, ніби бути  "на одній гучності". "Троянди" - це пісня про момент, коли всередині щось ламається на дві частини: на зраду і правду, на минуле та майбутнє,

- прокоментувала прем'єру селебритіс.

Фоловери зірки не могли оминути її реліз. Зокрема, користувачі пишуть:

  • Ніби повернулася Тіна часів "Ноченьки", але сильніша, доросліша, ще прекрасніша!

  • З Днем народження! З прем'єрою прекрасної пісні.

  • Дякую за таку чуттєву пісню і з Днем народження.

Тіні Кароль - 39: артистка відсвяткувала день народження новим чуттєвим кліпом (ВІДЕО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Тіна Кароль показала, що їй допомагає стежити за фізичною формою. Зірка опублікувала світлину, на якій займалася йогою.