Відомий кіноексперт прокоментував результати премії Оскар, а також рішення не висунути Марго Роббі і Грету Гервіг на почесні номінації

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярний американський кіноексперт Дейв Каргер прокоментував кричущу ситуацію, яка склалася довкола відомої австралійської продюсерки та акторки Марго Роббі, яка показала найбажаніший манікюр весни, що допомагає зробити пальці довшими. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Каргер висловився стосовно того, що  Марго Роббі та Грета Гервіг  не отримали заслужених номінацій премії Оскар. Про це повідомляє видання   People.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зауважимо, що Роббі не було обрано претендентом на найкращу жіночу роль. Щодо Гервіг, то її не висунули на кращого режисера (річ іде про стрічку "Барбі"). Зокрема, зірки були  номіновані  в інших категоріях, що і викликало невдоволення у громадськості.

Те, що члени Академії пропустили Грету Гервіг і Марго Роббі для режисури та головної ролі у фільмі, який багато в чому розповідає про те, як вражаючих жінок часто маргіналізують, пам'ятатимуть довго,

- твердо переконаний Каргер.

Відомий кіноексперт прокоментував результати премії Оскар, а також рішення не висунути Марго Роббі і Грету Гервіг на почесні номінації - фото №1

При цьому Дейва здивувало те, що колега Роббі Райян Гослінг отримав номінацію на найкращу чоловічу роль (стрічка "Барбі", роль Кена). Експерт переконаний, що ця ситуація сталася виключно через комедійну основу стрічки. Він зауважив, що члени Академії дещо несправедливі у цьому питанні.

Я справді вважаю, що члени Академії мають певну упередженість, несвідому чи іншу, проти справжніх комедій і більш важких драм. Грета і Марго безперечно потрапили до тисячі бюлетенів, але оскільки ці бюлетені зважені на фаворитів № 1 і № 2 виборців, ми можемо припустити, що вони просто не заробили достатньо голосів цього вищого рівня.

- резюмував Дейв.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Марго Роббі вибралася з Барбі-одягу. Артистка повторила образ відомої супермоделі 30-річної давності.

Фото: ABC News: Tom Hancock