Вже не у ляльковому образі: Марго Роббі приміряла чорну сукню з елегантними вирізами (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Марго Роббі зачарувала новим образом на заході, який називають “почесним “Оскаром”. Більше про розкішну сукню акторки - розповідаємо у цій статті на HOCHU.ua. Також пропонуємо поглянути на образ Марго в сукні від українського бренду, про який ми писали раніше.

Вчора, 9 січня, у Лос-Анджелесі відбулася 14-та щорічна премія Губернатора Академії кінематографічних мистецтв і наук. Цьогоріч захід, на якому вручають 3 нагороди за досягнення в кіноіндустрії, відбувся впритул до іншої церемонії - “Золотого глобусу”. Це пов’язано з тим, що останній був перенесений через профспілковий страйк сценаристів та акторів SAG-AFTRA.

Для цієї події Роббі обрала елегантну сукню від Celine. Вона мала V-подібне декольте, яке було прикрашене блискучим камінням, драпування та вирізи на талії. Доповнювали образ Роббі взуття від Manolo Blahnik та розкішні сережки з каблучками від Fred Leighton. Своє світле волосся знаменитість уклала легкими хвилями та зробила вечірній макіяж.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми показували 27 ефектних зіркових образів на червоній доріжці “Золотого глобусу”. Погляньте на них - краса та й годі!

Фото: Getty Images