Настя Каменських пожартувала над фоловерами, які розпускають чутки про її вагітність та розлучення (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська артистка Настя Каменських (NK), яка ухилилася від відповіді  чи співатиме свої хіти російською, у досить оригінальний спосіб відповіла хейтерам на чутки щодо своєї можливої вагітності та розлучення з репером Потапом. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, на своїй офіційній сторінці в Instagram 36-річна Каменських просто ошелешила своїх фоловерів. Знаменитість показала не зовсім вдале фото та пожартувала відносно чуток про її можливу вагітність.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зауважимо, що юзери вже давно говорять, що Настя нібито вагітна. Окрім того, фоловери переконані, що селебритіс розлучилася з Олексієм Потапенком. Як бачимо, зірка продемонструвала змазаний знімок. На ньому зірка позувала, примруживши очі. Як потім стало відомо, знаменитість зробила це навмисно.

Ми всі стаємо залежними від ідеальної картинки світу: гладенької шкіри, витончених форм, ідеальних пропорцій. Але забуваємо, що справжня краса у тому, щоб не боятись бути собою, бути справжніми, а не ідеальними. Адже у кожного з нас, я впевнена, не всі знімки вдалі, форма не весь час ідеальна, а шкіра по-різному реагує на стрес і різні життєві обставини,

- написав.

Окрім цього, Настя відреагувала і на плітки про свій розрив з Потапом. Виконавиця поширила фото у Instagram Stories, у якому написала, що на знімку зображено її обличчя після того, як вона бачить чергові заголовки про свою вагітність та розлучення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Настя Каменських нагадала світу про війну в Україні. Її слова прозвучали в ефірі популярних закордонних шоу.