"Вони теж класно звучать!": Каменських знову ухилилася від відповіді на запитання, чи співатиме свої хіти російською

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська співачка Настя Каменських, яка ще з дитинства знала, яким буде її чоловік , відповіла, чи продовжить співати російською. Адже раніше у різних інтервʼю артистка висловлювала кардинально різні думки стосовно цього. То яким зірка бачить свій репертуар у майбутньому – розповідаємо нижче!

Невеличку передісторію варто почати з того, що в інтервʼю Аліні Доротюк, що вийшло понад рік тому, Настя Каменських відзначилася категоричною позицією. Тоді артистка заявила, ніби остаточно розпрощалася зі своїми російськомовними хітами. Проте через деякий час співачці, судячи з усього, стало недостатньо співати українською та іспанською. Тому вже пів року тому позиція NK виявилася менш категоричною в інтервʼю Саші Єфросініній. Адже говорячи з давньою знайомою Каменських раптом пригадала, що російською може співати не для представників країни-агресори рф, а для інших націй, які розуміють російську мову.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На фоні такої невизначеності Настю Каменських звинуватили у лицемірстві . Проте становище артистки вирішив стабілізувати Євген Клопотенко, який запросив співачку на зйомки авторської кулінарної програми . Під час запису ресторатор поцікавився, яке ж все-таки ставлення артистки до пісень російською.

Почекай, давай роз'яснимо – я не буду створювати нові пісні російською мовою. Ось ніколи. Моя концертна програма вже другий рік українськомовна. І взагалі в мене величезна кількість давно записаних українських пісень,

– відповіла Настя Каменських.

Не почувши конкретної відповіді кулінар поцікавився, чи виконує зараз Настя на своїх концертах пісні російською. "А ти в турі зараз співаєш українських пісень?" – уточнив Клопотенко.

Тільки українською, – відповіла артистка. – Сонечку, у мене так багато українських хітів! У мене в репертуарі було дуже багато. Я переклала декілька хітів, і вони, до речі, теж класно звучать!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Настя Каменських розсекретила, що її  особливо бентежило перед виступом  у Молдові. Концерт артистки відбувся в Національному палаці "Ніколай Сулак" а сама співачка хвилювалася, як реагуватиме публіка.