Навіть назвала сталий "цінник": відома росіянка розповіла про "ескортне минуле" Віри Брежнєвої

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Скандальна російська блогерка та ведуча Вікторія Боня заявила, що знає пікантні подробиці з життя Віри Брежнєвої, екскоханий якої  може опинитися у в'язниці . Несподівано вона вирішила розповісти суспільству нібито правду про стосунки співачки з чоловіками, звинувативши її у наданні ескорт-послуг. Більше деталей дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

На шоу "Злые языки" Вікторія Боня відкрито заявила, що Віра Брежнєва брала гроші за ніч із нею. За словами росіянки, українська співачка погоджувалася за інтим з чоловіками, але, якщо її не приваблював "замовник" – могла спокійно йому відмовити.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Точних доказів скандалістка не навела. Проте інших учасників шоу вона запевняла, ніби її близький друг хотів провести ніч з українською співачкою. Тоді ж вона дізналася, що у Брежнєвої навіть є зафіксована солідна ціна, а окрім того, зірка із задоволенням приймає презенти від "замовників".

Я розвію її образ. Друг, молодий і багатий хлопець, сказав: "Я завжди мріяв переспати з Вірою Брежнєвою!" І моя дуже близька людина відповіла: "Слухай, а Віра працює, але тільки вона за бажанням. Коштує 100 тисяч доларів". Це було в 2011 році. Віра хоче в подарунок годинник. Тобто пропонувалося подарувати спочатку годинник, який коштує по 70 тисяч доларів, і вона прийде на побачення. Якщо Віра захоче, то тоді піде далі. Якщо людина не сподобається, тоді - ні.
Коли друг дізнався, який годинник вона попросила, плюс ще сто тисяч без гарантій, сказав: "Спасибі, до побачення",

– заявила Боня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Віра Брежнєва  заспівала на українській сцені.  Можна сказати, що артистка остаточно повернулася у вітчизняний шоубізнес.