Зірка серіалу "Кріпосна" зізнався, як йому довелося звільнитися з фронту

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярний український актор Олександр Печериця воював у лавах ЗСУ з самого початку війни. Проте нещодавно він звільнився. Як саме це сталося та що для нього було найважчим – усі подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Період повномасштабної війни виявився для актора дуже складним. Окрім того, що увесь цей час він не бачив, як росте його син , Олександр переживав і особливо тривожні моменти на фронті.

В  інтерв'ю  для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" Печериця зізнався, що перші декілька днів повномасштабної війни для нього були найважчими. Адже в той момент він був розгублений та не знав, як правильно вчинити. Проте дуже скоро він зрозумів, що може бути корисним на фронті, якщо візьме до рук зброю. За словами Олександра, найстрашніше на передовій є думки про те, що в кожну мить можна потрапити під обстріл окупантів. Але, водночас бійцям щоразу потрібно заспокоюватися і намагатися не відволікатися на переживання та страх.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І все ж таки напередодні третьої річниці повномасштабного російського вторгнення актор вирішив звільнитися. Деталі того, як саме йому це вдалося зірка українського кіно розголошувати не став, але відомо, що зараз він повернувся до рідного театру імені Івана Франка, де готується до нової постановки з режисером Конотопської відьми Іваном Уривським.

Я не раз відчував страх під час обстрілів, коли близько лягали снаряди. Щоразу була тривога і страх, що ми потрапимо в оточення. Це такий страх, який дуже глибоко в тобі сидить, з яким ти намагаєшся просто домовитися. Найважчі для мене були дні 24−25 лютого. Не знав, що мені робити. Тут уже починають заходити колони, а ти думаєш, що мені робити: закривати квартиру, десь ховатися, бігти, залишатися, захищатися. Тоді я пішов до хлопців, які охороняли естакаду на Броварському проспекті, я в них запитав, що це за підрозділ, як записатися. Вони мені сказали, куди їхати. Я поїхав, там було багато людей. Я тоді переконався, що я правильний вибір зробив,

– розповів Олександр Печериця.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Григорій Решетник розповів про  досвід спілкування з працівниками ТЦК . Цей випадок стався в Одесі, куди ведучий приїхав у справах.