"Я пишаюся і вдячна йому": Наталка Денисенко потішила світлиною з чоловіком-військовим в День ЗСУ

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська акторка Наталка Денисенко потішила фанів ексклюзивною світлиною з чоловіком Андрієм Федінчиком, який захищає цілісність та незалежність України на передовій. Подробиці - в нашому матеріалі.

Спільний з Андрієм знімок Денисенко розповсюдила на своїй офіційній сторінці в Instagram . Як бачимо із селфі, Наталка та Андрій позують в авто.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, цим фото 33-річна знаменитість привітала свого обранця з Днем Збройних сил України. Знімок зірка "Кріпосної" підписала так:

Хоч сьогодні і день святого Миколая, День ЗСУ здається найважливійшим за всі свята на світі! Бо саме завдяки захисту Збройних Сил ми можемо святкувати сьогодні, наскільки це можливо. У мене дуже мало фото з моїм чоловіком, я його бачу дуже рідко… Мені дуже болить, що всі ці роки поки, іде війна, його немає поруч. Але я пишаюся і вдячна йому, що він став на шлях захисту щоб я, і ми з вами, могли сьогодні робити свято для наших діток.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Наталка Денисенко розповіла, чому її акаунт в Instagram позначили як "небезпечний".  Зірка також розповіла, що її сторінку Instagram блокував уже 6 разів!