Саша Бо нарешті передала машину ЗСУ, яка мала б відправитися на фронт ще пів року тому

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Відома українська блогерка Саша Бо разом зі своїми підписниками ще влітку збирала гроші на придбання мобільного СТО та евакуатору для ЗСУ. Однак до теперішнього моменту, як виявилося, авто так і не потрапило на фронт до бійців. Що сталося і хто в цьому винен – усі деталі розповідаємо на HOCHU.ua!

Наприкінці липня 2023 року Саша Бо змогла зібрати понад 800 тисяч гривень, аби купити мобільне СТО, яке допоможе бійцям ремонтувати автівки навіть на передовій. Отримані кошти вона передала Олександру Чепурі, який і займався реалізацією проєкту. Але, як виявилося через пів року, військовий почав її ігнорувати, тому до нинішнього моменту "Мобільне СТО" досі не поїхало на Схід.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І от, коли ситуація набрала розголосу, Олександр нарешті розʼяснив, чому автівка досі стоїть у його дворі. За словами чоловіка, разом із мамою він потрапив в аварію і тривалий час проходив реабілітацію. В той самий час його робоча команда із цивільних майстрів, яка начебто мала доставити "Мобільне СТО" на передову, відмовилася їхати без керівника, боячись мобілізації.

Потрапили в серйозну ДТП, моя мама була в реанімації. Без мене люди, які мали ремонтувати, не хотіли їхати, бо вручать повістки. От зараз є п'ять спеціалістів, які готові їхати. Я коли був в лікарні просив, щоб їхали без мене, вони відмовились. Окрім моториста, бо він старший чоловік. Ми думали навесні поїхати вже новим колективом,

— розповів Олександр Чепура.

На щастя, до нинішнього моменту блогерка вирішила питання, яке розтягнулося аж на півроку. "Мобільне СТО" вона передала на технічну перевірку, після чого чоловік Саші Платон особисто поїхав передати машину бійцям ЗСУ.

Саша Бо нарешті передала машину ЗСУ, яка мала б відправитися на фронт ще пів року тому - фото №1
Фото: instagram.com/sashaabo/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше на 5-й день після пологів Саша Бо  вразила своєю фігурою  в одній тільки спідній білизні. Дівчина підкреслила, що їй пощастило з генетикою, тому навіть після народження третьої дитини її тіло швидко відновлюється.