На 91 році життя померла головна муза Федеріко Фелліні, легендарна акторка Сандра Міло

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

У віці 90 років померла італійська акторка та телеведуча Сандра Міло, яка отримала величезну популярність завдяки своїм ролям в стрічках Федеріко Фелліні — "Вісім з половиною" (1963) та "Джульєтта і духи" (1965). Як зірка пішла з життя – усі подробиці дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

Про смерть всесвітньо відомої італійської зірки стало відомо в понеділок, 29 січня. Першими про це повідомили її дочки Міло Дебора та Адзурра, а також син Сіро, скориставшись сторінкою Сандри Міло в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Діти музи Федеріко Фелліні зазначили, що акторка померла вранці, о 8:25 у своєму будинку в Римі. А поруч з нею в той момент знаходилися найрідніші, а також її улюбленці.

Сьогодні о 8:25 ранку наша мати померла. Вона мирно покинула нас, заснувши у своєму ліжку, як вона і просила, оточена нашою любов'ю та любов'ю її улюблених собак Джима та Леді. Ми просимо вас з повагою ставитись до нашого величезного болю і молитися за її душу, посилаючи їй світлі думки,

– написано в дописі.

На 91 році життя померла головна муза Федеріко Фелліні, легендарна акторка Сандра Міло - фото №1

На великому екрані Сандра Міло дебютувала ще в 1955 році разом із популярним комічним актором Альберто Сорді у фільмі Антоніо П’єтранджелі Lo Scapolo ("Холостяк"). Проте саме зустріч акторки з Фелліні у 1963 році стала великим стрибком у її кар'єрі. Завдяки фільму "8½" Міло отримала світове визнання. Тому не дивно, що її смерть вже встигли назвати "втратою головної героїні італійського кіно".

На 91 році життя померла головна муза Федеріко Фелліні, легендарна акторка Сандра Міло - фото №2
Фото: Getty Images
На 91 році життя померла головна муза Федеріко Фелліні, легендарна акторка Сандра Міло - фото №3
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нещодавно також стало відомо про смерть популярного американського актора Девіда Гейла. Зірка культового серіалу "Беверлі-Гіллз 90210"  помер у віці 58 років.

Головне фото: Getty Images