"Не буду брехати, це боляче": Кім Кардаш'ян показала, що сталося з її шкірою після чергового спалаху псоріазу (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома американська зірка реаліті-шоу, акторка та бізнесвумен Кім Кардаш'ян, яка блиснула фігурою у голій сукні з кристалів, поділилася зі своїми фоловерами неприємною новиною. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, на своїй офіційній сторінці в Instagram 43-річна знаменитість поділилася тим, що у неї знову сталося загострення псоріазу.  На цю хворобу шкіри Кім страждає вже понад 18 років.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, попри те, що красуня ділиться лише вдалими знімками у себе в соцмережах, цього разу вона розповсюдила, який наразі має стан її шкіра із загостренням псоріазу. Кардаш'ян показала,  як вона виглядає. Зараз у зірки знову стався напад. Як бачимо з кадрів, у неї на шкірі з'явилися червоні плями.

"Не буду брехати, це боляче": Кім Кардаш'ян показала, що сталося з її шкірою після чергового спалаху псоріазу (ФОТО) - фото №1

Артистка зізналася, що ця хвороба час від часу відступала. Зокрема, мова йде про період вагітності. Однак, згодом вона поверталася з більшою силою. Кім каже, що перепробувала багато різних засобів, як медичних, так і народних, проте позбутися цього недугу їй не вдалося. Нині ж вона навчилася жити з цим.

Не буду брехати, це боляче. Не впевнена, що було трігером до цього у моєму випадку. Я не змінювала харчування. Перепробувала все. Псоріаз — відстій… Просто хотіла поділитися з вами своєю історією,

- повідомляла жінка у себе в сторіс.

"Не буду брехати, це боляче": Кім Кардаш'ян показала, що сталося з її шкірою після чергового спалаху псоріазу (ФОТО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як донька Кім Кардаш'ян отримала подарунок із кумедним зображенням мами.  Виявилося, що напередодні Різдва бренд Alexander Wang подарував Норт Вест особливу сумку із зображенням її мами, що плаче.