alyona alyona хоче подати в суд на блогерів Іванова та Петрова: деталі

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська реп-виконавиця Альона Альона, яка вже встигла відреагувати на публічні образи від блогера Володимира Петрова, продовжила розганяти цю тему серед своїх фоловерів. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, на своїй офіційній сторінці в Instagram 31 січня реперка  розповсюдила пост-продовження до минулого повідомлення, в якому висловилися про двох медійників з YouTube-каналу Ісландія Сергія Іванова та Володимира Петрова, які дозволили собі в прямому ефірі обговорювати її зовнішність. Зокрема, артистка заявила, що не отримала вибачень від своїх кривдників, і тепер розмірковує, що робити далі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Перед Альоною Альоною, за її словами, постало два варіанти. Або ж забути про цей булінг з боку так званих "жартівників", або перевести все це у юридичну площину та подати до суду.

У зв'язку з цим селебритіс звернулася за порадою до своїх шанувальників. Користувачі охоче відгукнулися на таке опитування. Зокрема, юзери пишуть:

  • 100% (подавати до суду) і не заради помсти, маємо створювати прецеденти.

  • Правосуддя. Доки цей треш буде нормою?

  • Це не можна замовчувати.

alyona alyona хоче подати в суд на блогерів Іванова та Петрова: деталі - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Jerry Heil та alyona alyona розривають європейські чарти з композицією "Teresa & Maria". Нині, на думку букмекерів, артистки є найголовнішими фаворитами на перемогу у відборі.