Джамала зворушливо повідомила, що втретє стане мамою (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна українська співачка виховує двох синів, світлинами з якими ділиться достатньо рідко, але незабаром артистка стане багатодітною мамою! Так, напередодні фіналу Національного відбору на Євробачення артистка повідомила, що вагітна втретє. Більше деталей дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

На власній сторінці в Instagram Джамала опублікувала фото з помітно округлим животиком. До того артистка та її чоловік Бекір Сулейманов приховували від широкої аудиторії те, що вже незабаром їх родина збільшиться. Але, судячи з усього, зірка вирішила особисто повідомити радісну новину публіці, адже в ефірі Національного відбору на Євробачення артистка вже б не змогла приховати свій статус.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, у соцмережах Джамала опублікувала фото в обтислій сукні, обіймаючи свій живіт. А під публікацією співачка зазначила, що ця вагітність відчувається не так, як попередні.

При надії. Це настільки глибоко… і зараз зовсім інакше це сприймаю. Маю у собі Надію, Віру та величезну Любов!

Джамала зворушливо повідомила, що втретє стане мамою (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/jamalajaaa
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Джамала присвятила нову пісню другові , який на війні віддав життя за цілісність та незалежність України. Співачка представила кліп на композицію "Мій брате", який знімали у її квартирі.