"Вона туди прийшла, і відтоді все понеслося": Yaktak розповів про стосунки з коханою людиною

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Один із фіналістів українського національного відбору на Євробачення 2024, популярний артист Yaktak, який відповів на закиди щодо плагіату своєї конкурсної пісні на конкурс, розсекретив деталі своїх стосунків з коханою дівчиною, яку звуть Аліса. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Yaktak розповів, що він досить довгий час знайомий з обраницею, адже вони з нею родом з одного селища. Стосунки у них почалися майже три  роки тому.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
"Вона туди прийшла, і відтоді все понеслося": Yaktak розповів про стосунки з коханою людиною - фото №1

Сталося це  на дискотеці. До речі,  ініціативу проявив Yaktak , а Аліса була зовсім не проти. У бесіді "Неймовірній правді про зірок співак розповів, що не надто любить постити світлини з особистого життя:

Ми знайомі від самого дитинства. Ми ж з одного селища. Наші батьки знайомі. Я знав, що є така дівчина. Вона мені не дуже тоді подобалася, як і я їй. Бо я співав, а вона вважала, що я спіймав зірку. А потім був один момент, це була шкільна дискотека, де я був місцевим діджеєм. Вона туди прийшла, і відтоді все понеслося. Я просто не дуже люблю говорити про особисте життя, це висвітлювати, показувати "ідеальну пару". От навіть те, що я зараз розповів, це дуже багато.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як cопілкар з "Kalush Orchestra" презентував свою версію конкурсної композиції Yaktak на Євробаченні. Вийшло максимально атмосферно.