Сопілкар з "Kalush Orchestra" презентував свою версію конкурсної композиції Yaktak на Євробаченні (ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український музикант, учасник гурту "Kalush Orchestra" Тимофій Музичук, який більш знаменитий вітчизняному слухачеві під псевдонімом сопілкар, здивував мережу кавер версією композиції виконавця Yaktak "LaLaLa", з якою він намагатиметься перемогти 3 лютого на нацвідборі на Євробачення 2024. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, на офіційному акаунті гурту "Kalush Orchestra" в Тік-Ток  з'явилося відео, на якому видно як Тимофій іде вулицею та співає композицію Ярослава Карпука (Yaktak). Відразу потрібно зазначити, що у співі Музичука не відразу можна вгадати трек Ярослава.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сопілкар у своєму стилі виконав цю пісню. Зокрема, мова йде про неповторний звук української сопілки, народні мотиви та витончений глибокий народний вокал артиста. До речі,  це відео набрало вже понад 100 тисяч переглядів.

@kalush.official Пісня, як в європейських трендах Версія від @sopilkar @YAKTAK ♬ YAKTAK LALALA ЄВРОБАЧЕННЯ 2024 - YAKTAK

З упевненістю можна сказати, що така версія не залишила байдужою як фанатів Yaktak, так і пересічних слухачів. Отож, фоловери коментують перформанс Тимофія наступним чином:

  • Цю пісню нічим вже не виправити.

  • Вибач, але оригінал краще.

  • Гарна пісня

Сопілкар з "Kalush Orchestra" презентував свою версію конкурсної композиції Yaktak на Євробаченні (ВІДЕО) - фото №1
Сопілкар з "Kalush Orchestra" презентував свою версію конкурсної композиції Yaktak на Євробаченні (ВІДЕО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Yaktak  відреагував на звинувачення у плагіаті конкурсної композиції на Євробаченні 2024. Артист вийшов із цієї ситуації переможцем.