"Вся правдива інформація тільки на моїх офіційних сторінках": Наталія Могилевська розповіла, що стала жертвою шахраїв (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська виконавиця, легендарна поп-діва вітчизняної сцени Наталія Могилевська, яка показала у новому кліпі сімейну ідилію  з чоловіком та дітьми, стала жертвою шахраїв. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про те, що вона потрапила в махінації аферистів Могилевська розповіла на своїй офіційній сторінці в Instagram . Річ утому, що днями соцмережами ширилася інформація про те, що Наталія нібито має причетність до дитячого конкурсу талантів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, аферисти прикинулися організаторами дійства і закликали надсилати заявки на конкурс. Однак, ці заявки коштували грошових внесків, які звісно просто йшли до карманів шахраїв. У своєму пості Наталія заявила, що немає жодного стосунку до цієї інформації.

Днями в соцмережах з'явилася інформація щодо теми моєї участі в дитячому конкурсі талантів. Організатори активно приймають заявки та беруть фінансовий внесок за участь. Хочу сказати, що я не беру участі у цьому конкурсі. Вся правдива інформація тільки на моїх офіційних сторінках,

- прокоментувала співачка.

Окрім того, вона застерегла, що не варто купувати медичні препарати, які нібито вона рекламує, адже відповідні пости про це також активно ширяться в соцмережах. Зірка резюмувала:

І, будь ласка, не купуйте жодних медичних препаратів, які рекламують від мого імені. Це теж фейк!

"Вся правдива інформація тільки на моїх офіційних сторінках": Наталія Могилевська розповіла, що стала жертвою шахраїв (ФОТО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали  про те, як екс-коханий Могилевської прокоментував її рішення стати мамою. Чоловік заявив, що у артистки був певний досвід.