Невже вона справжня Klavdia Petrivna? Авторка хіта "Ванька-встанька" постала в образі знаменитої таємничої співачки (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Однією з найдивніших та найтаємніших співачок в українському шоу-бізнесі є Клавдія Петрівна ,  яка до сих пір приховує своє справжнє ім'я. Так-от, нещодавно артистку нагородили престижною музичною премією. За версією видання "Лірум" співачка стала тріумфаторкою у номінації "Дебют року".  Цікаво, що за нагородою на сцену вийшла відома виконавиця Маша Кондратенко.

24-річна Кондратенко, яка стала відома завдяки хіту "Ванька-встанька", одягла вбрання, яке використовує у своєму образі Клавдія Петрівна і забрала статуетку цієї виконавиці. При цьому, Маша ані спростувала, ані підтвердила, що вона і є Клавдією Петрівною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відповідний ролик з нагородження у себе в Instagram Stories розповсюдила відома продюсерка Ірина Горова. Це відео масово   встигли поширити у мережі.

Дякую моїй команді, дякую слухачам. Слідкуйте за новинами, скоро побачимося.

- заявила Кондратенко.

Ведучий церемонії своєю чергою зауважив, що саме Маша і є загадковою артисткою. Він сказав, що нарешті радий побачити виконавицю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як нова вірусна пісня Маші Кондратенко "Вогник, жарко-жарко"  розриває музичні тренди. Наразі трек вийшов за межі Тік Ток.