2 альбоми Клавдії Петрівни потрапили в ТОП-10 Apple Music: що відомо

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська співачка, зірка Tik-Tok Клавдія Петрівна яка з тобою популярність у 2023 році досягла неабиякого успіху. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як повідомляє Telegram-канал Культурна Прачечна, відразу два альбоми Клавдії Петрівни увійшли до топ-10 Apple music. Відзначимо, що такий результат від будь-якого українського артиста трапляється доволі рідко.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, представниця лейблу Ірини Горової Pomitni посіла в рейтингу п'яте та восьме місце відповідно. Її альбоми "Бережи мене" та "Зима" потроху витісняють із загального топу російських реперів.

2 альбоми Клавдії Петрівни потрапили в ТОП-10 Apple Music: що відомо - фото №1

Очевидно, що такий успіх виконавиця здобула завдяки спільній співпраці з своєю професійною командою (лейблом та продюсеркою). Без сумніву, Клавдія Петрівна артистка нового формату, яка здобуде ще немало нагород як для себе, так і для свого лейблу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  екс"Грибы" Бардаша опинилися в українських рекомендаціях Apple Music. Гурт "Grebz" заснували у 2019 році - після розпаду гурту "Грибы". Саме тоді на каналі лейблу KinoMost почали з'являтися музичні відеоролики з виконавцем "Grebz".