Мінус 6 кілограмів за 8 тижнів: Аніта Луценко поділилася успіхами Ірини Горової у скиданні ваги (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська фітнес-тренерка Аніта Цой, яка пояснила як правильно присідати, щоб мати ідеальну фігуру, розсекретила, що займається фітнесом з Іриною Горовою. Вірніше сказати, Аніта тренує популярну продюсерку, аби та мала розкішну фігуру.

Про це стало відомо з відео, яке Цой поширила на своїй офіційній сторінці в Instagram . З кадрів можна побачити, як Аніта контролює Ірину при виконанні нею вправ на присідання. Горова ж старанно виконує всі настанови свого тренера.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, Аніта розповсюдила тепле селфі, на якому позувала з Іриною. До речі, Горова час від часу розповідає своїм фоловерам, які саме вправи застосовує у тренувальному процесі. Спільний пост Луценко підписала так:

Жінка, яка просто сповнена енергії, стилю, таланту, харизми! Обожнюю! За 8 тижнів роботи вдалося: схуднути на 6 кг, зробити тренування регулярною рутиною, стати на руки догори дригом вперше, відпрацювали техніку, вдягти улюблену сукню і бути в ній super-hot,

- резюмувала Аніта.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як донька Ірини Горової показалася в обіймах свого тата. Варто відзначити, що найрідніші люди дуже схожі одне на одного.