"Оце так пощастило діткам з новим татом": Дантес показав, як провів вихідні з Кацуріною та її дітьми (ФОТО)

Знаменитості
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Нещодавно Володимир Дантес налякав фанів кадрами з лікарні, а тепер похизувався фотографіями з "сімейного" відпочинку. Як відомий український співак провів вихідні зі своєю коханою Дашею Кацуріною? Дивіться у нашому матеріалі на HOCHU.ua!

Володимир Дантес показав у своєму Instagram серію фото, знятих під час свого сімейного відпочинку в Опішні. На знімках можна побачити співака з його дівчиною, українською дизайнеркою Дашею Кацуріною, а також її дітей від попередніх стосунків з українським ресторатором Михайлом Кацуріним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зіркова пара разом з дітьми ходила в лазню, каталася на гірках, займалася гончарством та просто відпочивала. Дантес розповів, що це був дуже веселий час, і він наче опинився у своєму дитинстві.

"Оце так пощастило діткам із новим татом": Дантес показав, як провів вихідні з Кацуріною та її дітьми (ФОТО) - фото №1
"Оце так пощастило діткам із новим татом": Дантес показав, як провів вихідні з Кацуріною та її дітьми (ФОТО) - фото №2

Думав, що буде важко знайти розваги в будинках, яким по 100 років. Але було дуже весело. Наче сам опинився у своєму дитинстві, коли дуже морозно, хрумтить сніг, катаєшся з гірки і нічого не треба. Хоча, буду відвертим, крім корисного – робити рибок свістунців з глини в артілі у Опішні й ляльку мотанку, були вечори "нудоти від мультиків". Дозволено було дивитись разом з нами скільки завгодно,

— написав артист.

Прихильники прийшли в захват від нових фото Кацуріної та Дантеса. Ось, які коментарі вони залишили під публікацією Володимира: "Оце так пощастило діткам з новим татом", "Володимире, вам дуже личить батьківство", "Саме той випадок, коли все само собою складається якнайкраще. Ви всі виглядаєте так щасливо! Рада за Володю, він у чудових руках" .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що це не перший спільний відпочинок Дантеса з Кацуріною. Пара вже декілька разів проводила вихідні разом у компанії дітей Даші. Однак востаннє Володимир вирішив здивувати прихильників та показати, з ким він ділить ліжко під час таких поїздок. Спойлер: це не Даша Кацуріна!