"Це почалося за чотири місяці до розлучення": Анна Трінчер заговорила про нові стосунки

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Співачка та блогерка Анна Трінчер вперше після важкого етапу розлучення з Олександром Волошиним заговорила про нові стосунки. Артистка зізналася, чи вільне зараз її серце та над чим особливо почала працювати після розриву з чоловіком. Більше деталей дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

Буквально за декілька днів до того, як експодружжя отримало документи про розірвання шлюбу, Олександр Волошин неочікувано заявив, що замислюється над відновленнями стосунків з Анною Трінчер. За його словами, у стосунках артистка більше піклувалася про нього, аніж про себе, тому після розриву він побачив трансформацію та те, як успішно дівчина самореалізовується.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І все ж, сама Анна Трінчер, схоже, вже не дає шансів цим стосункам. В коментарі ТСН.ua зірка зізналася, що ще до офіційного розлучення почала зважати виключно на себе. Тому вона не спішить занурюватися у нові стосунки, адже хоче перш за все знайти внутрішню гармонію.

Я не ставлюся більше до свого колишнього чоловіка. Це моє минуле. Моє серце вільне, але воно присвячене моїй творчості та кар'єрі. Я вже трансформуюся більше пів року. Це почалося за чотири місяці до розлучення. Бо розлучення не робиться просто в один момент. Це був дуже важкий період, в якому ми приймали різні рішення. І у фіналі було розлучення,

– розповіла Анна Трінчер.

"Це почалося за чотири місяці до розлучення": Анна Трінчер заговорила про нові стосунки - фото №1
Фото: instagram.com/annatrincher_official
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно  Анна Трінчер обурилася тому, як українці поводяться з росіянами за кордоном. За словами дівчини, багато хто толерує тим людям, які ніяк не хочуть повпливати на керівництво рф, аби завершити війну в Україні та перестати бомбити мирні міста.