"Я вирішив, що повинен підтримати хлопця": Кондратюк розсекретив, за кого голосував на Нацвідорі Євробачення 2024

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український продюсер та шоумен Ігор Кондратюк висловив свої враження відносно національного відбору на Євробачення, в якому переміг дует Джері Хейл та Альона Альона. Зокрема, Ігор Васильович зізнався за кого з артистів проголосував у додатку Дія.

Про те, кого 61-річний Кондратюк підтримав він розповів в інтерв'ю  Radio UA Chicago . Окрім того, Ігор окреслив, хто йому найбільше сподобався на відборі. Як виявилося, це два колективи - NAHABA і Ziferblat.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також досвідчений продюсер відзначив співака Drevo, і звичайно MELOVIN, з якими знайомий ще з Х-фактора. Саме за цього епатажного співака і проголосував Ігор Кондратюк.

Я голосував за MELOVIN. Я розумів, що переможуть дівчата, ну таке буває. Я вирішив, що повинен підтримати хлопця, доля з яким мене звела в проекті "Х-фактор". Класний, сучасний музикант, який розвивається. Не боїться робити кричущі провокаційні речі.

- підсумував Ігор Васильович.

Однак, при цьому Кондратюк твердо переконаний, що перемога дівочого дуету Джері Хейл та Альона Альона була більш ніж очевидною. Продюсер пропускає, що на основному конкурсі вони можуть потрапити в топ-5.

У аІуопа аІуопа і Jerry Heil непогана тема. Розкручені обидві учасниці дуету. Я не здивувався, що вони перемогли. Дійсно, дивно, що такий відрив. Ну давайте будемо вірити, поки не доведено протилежне. На Євробаченні їх точно оцінять.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про що композиція Джеррі Хейл та alyona alyona "Teresa & Maria". Саме з нею артистки представлять Україну на Євробаченні у Мальме.