"Купила й купила – ну й що?": Трінчер зізналася у скільки років придбала перше житло (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська виконавиця Анна Трінчер, яка заговорила про нові стосунки після розлучення з Волошиним, зізналася, що коли їй було 18, вона купила власну квартиру. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, селебритіс поділилася, що коли їй виповнилося 18, то вона здійснила серйозну покупку. Тоді Анна придбала квартиру в одному з найелітніших житлових комплексів столиці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Трінчер додала, що лише через п'ять років може публічно говорити про це придбання, адже раніше боялися осуду хейтерів. Окрім того, блогерка та співачка додає, що кошти на своє житло вона заробила сама.

У 18 років я купила коштовну квартиру у центрі Києва в дорогому, класному ЖК. Я подумала, що не повірять, що це я заробила, а там не було жодної копійки мами. Я за весь цей час з 18 років ні разу навіть не посміхнулася від цієї думки. Я неначе пішла до магазину й купила банан. Через те, що я постійно думала про нові досягнення: "Купила й купила – ну й що? А далі що?

зізналася медійниця   у своєму подкасті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Анна Трінчер обурилася тому, як українці поводяться з росіянами за кордоном. За словами співачки, за межами нашої країни вона бачила величезну кількість українців, яких було важко ідентифікувати, адже дехто й надалі продовжує говорити російською.