"Ми з ним зустрілися, щоб створити сонце": Полякова тепло привітала Ясинського із 47-м днем народження (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська співачка Оля Полякова, яка знайшла собі двійника для заробітку на корпоративах, щемливо привітала свого продюсера Михайла Ясинського із 47-річчям. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, пост-привітання Оля розповсюдила на своїй офіційній сторінці в Instagram. У публікації вона зазначила, що сьогодні, 14 лютого окрім Дня закоханих, свій день народження відзначає чудовий фахівець у галузі музики та її творчий партнер Михайло Ясинський.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Оля засипала Михайла компліментами та побажала йому щастя і здоров'я. Спільне фото з Ясинським Полякова підписала наступним чином:

Сьогодні не тільки День закоханих, сьогодні день народження Михайла, мого партнера і продюсера, людину, з якою ми зустрілися, щоб створити сонце, яке б зігрівало нас та інших людей! І в нас вийшло. Твоя віра, масштабний світогляд, творче мислення об'єднують навколо людей, заряджають робити розкішні проєкти! Я бажаю тобі не втрачати твого філософського погляду на життя і творчого натхнення! Будь здоровий і щасливий! І миру всім нам!

"Ми з ним зустрілися, щоб створити сонце": Полякова тепло привітала Ясинського із 47-м днем народження (ФОТО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Оля Полякова презентує перший україномовний альбом золотих хітів "100% UA". Цей альбом зірка приурочила до свого дня народження.