Подарунок не розсекретив, але атмосфера точно романтична: як Остапчук привітав молоду дружину з Днем святого Валентина

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Поки Катерна Репяхова сумує за чоловіком у День святого Валентина, інша зіркова пара насолоджується найромантичнішим святом у компанії одне одного. Так, Володимир Остапчук публічно привітав кохану з 14 лютого та показав, який сюрприз для неї підготував. Усі деталі розповідаємо на ХОЧУ.ua!

Популярний телеведучий нерідко тішить молоду дружину квітами, не орієнтуючись на свята чи особливі дати. Тому, скоріш за все, на День святого Валентина Остапчук підготував для Катерини Полтавської більш неочікуваний подарунок. Чим саме шоумен вирішив порадувати третю дружину, він поки не розсекретив. Але, напевно можна сказати, що романтичну атмосферу він створив для дівчини, адже засвітив у сторіс, як їде додому з повітряними кульками у формі сердець.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Подарунок не розсекретив, але атмосфера точно романтична: як Остапчук привітав молоду дружину з Днем святого Валентина - фото №1
Фото: instagram.com/vova_ostapchuk/

А в окремому дописі Володимир Остапчук поділився архівними кадрами з дня народження дружини. Шоумен опублікував відео, в якому висловлював свої почуття до Каті та подякував їй за стосунки, які завʼязалися між ними. Більше говорити про кохання він публічно не став, натомість коротко підписав публікацію в Instagram так:

Дякую тобі!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Катерина Полтавська спростувала чутки, що Остапчук зраджував з нею свою колишню. Молода дружина шоумена у доволі різкій формі пояснила, коли почала з ним зустрічатися .