Молода дружина Остапчука може зруйнувати його карʼєру. Невже ведучого очікує новий "крах шлюбу"?

Новини шоубізнесу
2 001
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Поговорюють, що молода дружина Володимира Остапчука, яка відкрила власний бізнес , може негативно повпливати на його карʼєру. Що про це відомо – дізнавайтеся нижче!

Відомий блогер-пліткар Богдан Беспалов у новому відео на YouTube заявив, що третій шлюб Володимира Отапчука дає тріщину. За його словами, вся проблема у тому, що дружина ведучого нібито своєю поведінкою перешкоджає його роботі та з'ясовує стосунки з організаторами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Судячи з усього блогер мав на увазі ситуацію, коли Катерина Полтавська влаштувала сцену ревнощів  у дитячому садку, коли почала скандалити з жінками, які хотіли зробити фото з Володимиром. Беспалов стверджує, що дружина намагається бути постійно поруч з чоловіком, адже боїться, що він може приглядатися до інших дівчат. Водночас організатори заходів підписують з Остапчуком договір, згідно з яким він повинен приходити без Катерини.

Вона нікуди не відпускає Остапчука одного, тому що знає, що вона не перша і не остання.
У нього на роботі з'являються серйозні проблеми, а кому потрібні репутаційні ризики й багаж у вигляді Полтавської, яка буде кошмарити гостей, організаторів і посередників? На вагах вибір між професією і любов'ю. Звичайно, Остапчук буде вибирати гроші. А ти, Катю, своєю поведінкою доведеш до ситуації, коли Остапчук тебе залишить, а ти навіть не будеш розуміти, що сталося,

– висловився Богдан Беспалов.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно медійна відьма поворожила на третій шлюб Остапчука. Тоді вона заявила, що у пари буде серйозний конфлікт, а от чи може він привести до розлучення – читайте в нашому матеріалі .