"Ці гроші було витрачено не на нас": Jerry Heil вперше відреагувала на скандал через 11 млн, в які обійшовся Нацвідбір

Новини шоубізнесу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Співачка Jerry Heil, яка разом з alyona alyona поїде представляти Україну на пісенний конкурс Євробачення-2024, вперше прокоментувала скандал щодо великої суми, яку витратили на Нацвідбір. За словами зірки, вони до цього не мають жодного стосунку.

Jerry Heil вважає, що участь у пісенному конкурсі необхідна, оскільки це дозволяє ще раз нагадати світові про Україну. За словами зірки, культурна дипломатія має велике значення:

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Культурна дипломатія — це найм’якша і найвитонченіша з усіх сил, які можуть бути. Це так і називається — soft power. Це мало вирішальну роль у багатьох історичних подіях. Я можу навести приклад, як участь наших хлопців торік принесла сюди інвестиції, як Калуш продали за мільйон доларів кубок, а потім свою панаму. Таких прикладів багато.

Jerry Heil також вирішила вперше прокоментувати  скандал навколо 11 мільйонів гривень, які витратили на Нацвідбір. Вона підкреслила, що ці кошти були спрямовані загалом на все шоу, а не лише на їхній виступ з alyona alyona.

"Ці гроші було витрачено не на нас": Jerry Heil вперше відрегаувала на скандал через 11 млн, в які обійшовся Нацвідбір - фото №1

Крім того, я хочу пояснити, що 11 млн було витрачено не на нас з Альоною, а на ціле шоу. І ми до цього не мали жодного стосунку,

— додала Jerry Heil.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що після перемоги  Jerry Heil та alyona alyona стало відомо, що Нацвідбір вартував майже 11 мільйонів гривень. Ці всі кошти були витрачені на декорації, монтаж, спецефекти, постановку номерів та сплачені з державного бюджету України. Багато українців обурилися через те, що такі великі гроші були витрачені на Нацвідбір. На скандал також відреагував ведучий відбору Тімур Мірошниченко. Він пояснив, що не розбирається у фінансовій складовій шоу, але сам отримав дуже невеликий гонорар.