Вже встигла посунути Джері Хейл та Альону Альону: Італія обрала композицію на Євробачення, яка стала улюбленою серед букмекерів

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Вже понад 10 країн визначилися зі своїми представниками на Євробачення 2024. Отож, слідом за Україною свого артиста на конкурс представила Італія. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, за підсумками місцевого музичного фестивалю "Сан-Ремо", який слугує національним відбором на Євробачення, на конкурс у Мальме було обрано Анджеліну Манго з композицією "La noia".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що вперше за 8 років перемогу здобула жінка. Про це повідомляє  Eurovision World.

Зазначимо, що Анджеліна відразу піднялася у рейтингу букмекерів та посіла перше місце. Відтак, саме Італія за прогнозами більшості має перемогти на цьогорічному конкурсі. Зауважимо, що номер Анджеліни вже встигло переглянути понад 5 мільйонів людей. Тепер Україна, у вигляді Джері Хейл та Альони Альони, яка до результатів Сан-Ремо трималася на першій сходинці, перекочувала на почесне друге місце.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про п'ять випадків, коли росія осоромилася на Євробаченні. У кожному з цих випадків рф демонструвала свої амбіції, а на ділі виходило не дуже.