Люблю тебе до місяця і назад: Осадча пригадала, як виходила заміж за Юрія Горбунова та вперше показала кадри з весілля

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська телеведуча Катерина Осадча, яка похвалилася архівними дитячими кадрами, вперше оприлюднила свої світлини з весілля з Юрієм Горбуновим. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зазначимо, що зіркове подружжя узаконило свої стосунки у 2017 році 3 лютого. З нагоди 7-ї річниці Осадча вирішила вперше показати фоловерам ті миттєвості, які вона колись пережила, пішовши під вінець  з Юрієм.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, Катерина розповіла, що вони уклали шлюб за два тижні перед народженням сина Івана. 40-річна Осадча пригадала той день та  зізналася у коханні своєму чоловікові:

Наша річниця. Сім років від дня нашого спонтанного розпису. Я кругла, як кулька. За два тижні до народження Івана, але Юра скомандував, що маємо розписатися, а раніше часу звичайно не знайшлось. Тому в лютому по страшенній ожеледиці ми поковзали в РАЦС. Дякую тобі за наші 7 років, за наш весь час разом, наші спогади і всі негаразди, що долаємо разом, наших хлопців і твою підтримку в будь-якому моєму розпачі. Love you to the moon and back.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Катерина Осадча показала, як виглядає зовсім без макіяжу. Зірка має вельми приємну зовнішність.