Олексій Навальний помер у колонії: в Мережі шириться інформація про смерть "головного критика путіна"

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Стало відомо, що помер російський опозиційний політик Олексій Навальний. Що пишуть про смерть Навального? Розповідаємо далі.

Російський опозиційний політик Олексій Навальний помер у ВК-3 "Полярний вовк" у селищі Харп Ямало-Ненецького автономного округу рф. Про це активно пишуть  російські ЗМІ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За даними управління федеральної служби виконання покарань росії у ЯНАО, Навальному стало зле після прогулянки, і він майже одразу знепритомнів. Медичний персонал колонії терміново прибув до нього. Також було викликано екіпаж швидкої допомоги. Однак реанімація не допомогла. Лікарі констатували факт смерті Навального.

Також є інформація, що причиною смерті Навального стало те, що в нього відірвався тромб. Варто зазначити, що за час перебування у в'язниці Олексія Навального 27 разів відправляли до штрафного ізолятора. За словами його близьких, він провів у СІЗО 308 днів.

Хто такий Навальний?

Олексій Навальний — російський опозиціонер, відомий як організатор демонстрацій проти корупції в росії та проти путіна. Він стикався з численними судовими переслідуваннями, найвідомішими з яких стала "справа Ів Роше", в результаті якої його засудили до умовного терміну.

У серпні 2020 року Навальний був отруєний речовиною "Новачок", через що впав у кому і був евакуйований до Німеччини для лікування. Після повернення до росії, у січні 2021 року, Олексія заарештували. Це спричинило хвилю протестів по всій країні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також нагадаємо, що днями єдина донька Кузьми Скрябіна вперше розкрила причину смерті бабусі . Дівчина зізналась, що мама відомого співака була прикута до ліжка.

Головне фото: Getty Images